Pages IconКатегории

Моторчета за ръчна спирачка

ФИЛТЪР
-22%
EPB моторче за ел. ръчна спирачка за Audi A6 C7 A7 A8 - DA13
EPB моторче за ел. ръчна спирачка за Audi A6 C7 A7 A8 - DA13

Описание:  Моторът за електрическа ръчна спирачка е висококачествен продукт, предназначен спец..

Код на продукта:DA13

79.99лв. 102.99лв.

-18%
EPB моторче за електрическа ръчна спирачка за BMW 5 F10 F11 6 F06 - DB38
EPB моторче за електрическа ръчна спирачка за BMW 5 F10 F11 6 F06 - DB38

Моторче Ел Ръчна Спирачка EPB BMW 5 F10 F11 6: Мотор EPB (моторче) за ръчна спирачка за BMW: ..

Код на продукта:DB38

119.99лв. 147.99лв.

Два вида EPB моторче за ел. ръчна спирачка за Ауди A6 C6 Q3 - DA14/DA15
Два вида EPB моторче за ел. ръчна спирачка за Ауди A6 C6 Q3 - DA14/DA15

EPB Моторче Ел Ръчна Спирачка AUDI A6 C6 Q3: Мотор EPB (моторче) за ръчна спирачка за AUDI A6 C6;..

Код на продукта:DA14 / DA15

84.99лв. 100.99лв.

Два модела моторче ел. ръчна спирачка за VW Passat B6 B7 - DV03/DV04
Два модела моторче ел. ръчна спирачка за VW Passat B6 B7 - DV03/DV04

Моторчето за за ел ръчна спирачка за VW Passat е предназначен да задейства механизма за спиране, кой..

Код на продукта:DV03 / DV04

59.99лв. 130.99лв.

-58%
Мотор с 6 ЗЪБА EPB за ел. ръчна спирачка за Audi A8 D3 - DA16
Мотор с 6 ЗЪБА EPB за ел. ръчна спирачка за Audi A8 D3 - DA16

Моторче Ел Ръчна Спирачка 6 ЗЪБА EPB AUDI A8 D3: Мотор EPB (моторче) за ръчна спирачка за Audi A8..

Код на продукта:DA16

209.99лв. 499.99лв.

-25%
Моторче за ел. ръчна спирачка MERCEDES ML GLE GL GLS - DM02
Моторче за ел. ръчна спирачка MERCEDES ML GLE GL GLS - DM02

Моторче Ел Ръчна Спирачка MERCEDES ML GLE GL: Мотор EPB (моторче) за ръчна спирачка за MERCEDES: ..

Код на продукта:DM02

119.99лв. 159.99лв.

-30%
Моторче за ел. ръчна спирачка с малка ос за Audi A4 B8 A5 Q5 - DA12
Моторче за ел. ръчна спирачка с малка ос за Audi A4 B8 A5 Q5 - DA12

EPB Моторче Ел Ръчна Спирачка AUDI A4 B8 A5 Q5: Мотор EPB (моторче) за ръчна спирачка за AUDI A4 ..

Код на продукта:DA12

79.99лв. 114.99лв.

Техническата поддръжка на колата не е лесна работа. Тя е комплексна и включва редовната инспекция на множество компоненти. Тъй като механизацията на автомобила се състои от устройства и аксесоари с фундаментално значение за това да караме безопасно е повече от необходимо да се грижим за техния изправен вид.

Моторчета за ръчна спирачка за различни марки и модели автомобили

В раздела ще откриете машинки за спирачната система с отлично качество, а и както винаги на изгодни цени. Предназначени са за различни марки и модели коли като Audi A8 и A6, BMW 5, VW Passat 6, Mercedes ML и др. Моторчетата за ръчна спирачка в тази категория на Sellzone.bg притежават много добри параметри, което се дължи на оригиналния им произход. Напълно адаптирани и лесни за монтаж, този вид апарати са задължителен компонент, без който коректното паркиране на колата би било силно затруднено.

Кога да смените моторчето на ръчната спирачка?

Още при първи сигнали, че нещо с него не е наред! Изправността на моторчето за ръчна спирачка е нещо, за което трябва да следите непрекъснато. В противен случай спирането и паркирането на трасета под наклон няма да може да бъде реализирано. Когато забележите, че са налице неизправности по този автоелемент е добре да се заемете с отстраняването им възможно най-скоро. Ако неглижирате подобен проблем и продължите да шофирате с дефектирал апарат, е много вероятно да ви се наложи да разрешавате и по-сложни технически казуси след време.

Възможно ли е моторчетата да бъдат ремонтирани?

Моторчето за ръчна спирачка е сред онези авточасти, които не могат да бъдат ремонтирани. Единствената възможност е те да се заменят изцяло с нови и така да се възобнови работата на спирачната система. Ако не можете да се справите сами с тази задача, потърсете услугите на професионалисти, за да сте сигурни, че смяната на машинката ще протече по правилния начин.

Някои видове моторчета за спирачен лост са с 6 зъба, а други с ЕРВ дизайн, но с каквото и устройство да е компонента, той трябва да бъде коректно поставен, така че да бутоните, копчетата и останалите елементи да се синхронизират добре с празните ниши.

Причини ръчната спирачка да спре да функционира

Много са неприятностите, които неизправността на този фундаментален технически компонент може да донесе след себе си. За да ги избегнем, трябва да се заемем с неговата смяна още при първи индикации. Причините излизането на моторчето за спирачен лост “извън строя” са следните:

Има и други причини, поради които моторчето на ръчната спирачка е възможно да дефектира повредени задни спирачки, шофьорска грешка и др.

Изберете моторчета за ръчна спирачка от Sellzone.bg

Огромният избор от части, като моторчетата за ръчна спирачка и тунинг аксесоари за колата, достъпните цени и отличното обслужване са само малка част от причините да ни се доверите. Ние от Sellzone.bg сме отдадени на идеята да предложим на своите бъдещи и редовни клиенти най-доброто от света на автостоките и смеем да твърдим, че към днешна дата успяваме да го постигнем.

Заложете на нашия продуктов каталог, защото качеството на предлаганите артикули е ненадминато дали моторче за ръчна спирачка или друг елемент за колата, оригиналният произход на стоките е винаги гарантиран от самите нас, екипа на Sellzone.bg.

Виж повече Виж по-малко
Моторчетата за ръчна спирачка са част от електронната система за управление на ръчната спирачка в съвременните автомобили. Те активират спирачния механизъм, като осигуряват по-надеждно и удобно управление на спирачката в сравнение с традиционните ръчни спирачки.

Поддръжката на моторчетата за ръчна спирачка включва редовни проверки от специализиран сервиз, за да се гарантира, че системата работи коректно и ефективно. В случай на повреда, е необходима замяна или ремонт от квалифициран техник.

Проблемите с моторчетата за ръчна спирачка обикновено се диагностицират чрез компютърна диагностика в сервиз, тъй като те са част от електронната система на автомобила. Симптомите могат да включват необичайни звуци, грешки в индикаторите на таблото или затруднено активиране на спирачката.

Електронните ръчни спирачки с моторчета предлагат повишена безопасност и удобство, осигурявайки автоматично блокиране и отключване на спирачките, което е особено полезно при паркиране на наклон или в трафика.

Моторчета за ръчна спирачка - Отзиви от клиенти

Два модела моторче ел. ръчна спирачка за VW Passat B6 B7 - DV03/DV04

Биямин Хасанов

Моторчето върши страхотна работа.