Pages IconКатегории

Моторче ел. ръчна спирачка за VW Passat B6 B7 - DV03 DV04

Код на продукта:DV03 / DV04
  • 59.99лв. 130.99лв.
  • Без данък: 59.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Моторчето за за ел ръчна спирачка за VW Passat е предназначен да задейства механизма за спиране, който се активира от автоматичната система на автомобила. Модел DV03 DV04 се предлага в два варианта.

Технически характеристики на мотор за ръчна спирачка за VW Passat:

  • варианти – 2 на брой. Единият има 6 зъба, а другият – 12. Броят на зъбите зависи от конкретното превозно средство и неговата система за управление на ръчната спирачка. За да разберете от кой вариант имате нужда, може да проверите техническите характеристики на автомобила, да проверите онлайн според модел, година на производство и номер на рама, както и да разгледате съществуващото моторче. Ако все пак не можете да се ориентирайте, посъветвайте се с професионалист в областта;

  • EPB моторът осигурява бързо освобождаване и задействане на спирачката, което се дължи на голямата мощност;

За изработката на DV03 и DV04 са използвани дълготрайни, надеждни и висококачествени материали.

Съвместимост и функционалност на моторчето за ел. ръчна спирачка

Тази част е предназначена за VW Passat и по-конкретно модели B6 и B7, произведени от 2008 до 2014 година. Изключение прави северноамериканската версия на B7.

Освен с посочените серии на VW Passat, моторчето за ел.ръчна спирачка е съвместимо още с:

  • Audi Q3 (2012 – 2015 година) и RSQ3 (2014 – 2015 година); 

  • VW Passat CC (2009-2014 година);

  • VW Tiguan (2008 – 2015 година);

  • Seat Alhambra (2011 – 2015 година)

  • VW Sharan (2011 – 2015 година);.

Инструкции за инсталация на моторчето

За целта ще ви бъдат необходими основни инструменти, като гаечни ключове, които се използват за отстраняване на болтовете на стария компонент, както и отвертки – за премахване на пластмасовия капак.

При извършване на инсталация, ръчната спирачка трябва да бъде деактивирана, а автомобилът – изключен. Първоначално трябва да демонтирате старата част, след което да позиционирате и закрепите новата посредством болтовете. На последно място се нарежда свързването на кабелите.

Препоръчително е да оставите действието по монтаж и демонтаж да бъде извършено от професионалист, който познава добре устройството на автомобила и спецификите на конкретния модел.

Предимства и ползи от подновяването на тази част

Подновявайки мотора, спомагате за повишаване на производителността на спирачната система и подобряване на функционалността на ръчната спирачка. Те, от своя страна, водят до по-голяма надеждност, бързи реакции и безопасност на автомобила.


Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също