Pages IconКатегории

Втулки за ламбда сонда

ФИЛТЪР

Втулките за ламбда сонда са важни за точността на двигателя и предотвратяване на грешки в компютърните отчети, особено при липса на катализатор. Те помагат за правилното измерване на кислорода в изгорелите газове, като по този начин поддържат ефективността на автомобила. Sellzone.bg предлага разнообразие от втулки, които са съвместими с много марки коли и гарантират качество и бърза доставка. Признаците за проблеми с ламбда сондата включват намалена мощност и увеличени емисии, което изисква своевременна проверка и подмяна на втулките.

-57%
Втулка на 45 градуса за втора ламбда сонда  - EU29
Втулка на 45 градуса за втора ламбда сонда - EU29

Лъжец за ламбда сонда: Тази втулка е от най-висок клас, изработена е от фрезована висококачествен..

Код на продукта:EU29

54.99лв. 129.99лв.

-50%
Обикновен удължител за втора ламбда сонда O2 Lambda Sensor - EU04
Обикновен удължител за втора ламбда сонда O2 Lambda Sensor - EU04

Описание:Лъжецът за ламбда сондата служи за да не ви се изписва грешка на таблото, която компютърът ..

Код на продукта:EU04

14.99лв. 29.99лв.

-41%
Прав удължител за втора ламбда сонда - EU10
Прав удължител за втора ламбда сонда - EU10

Лъжец Втулка Ламбда Сонда O2 Oxygen Sensor: Тази втулка е от висок клас неръждаема фрезована стом..

Код на продукта:EU10

16.99лв. 28.99лв.

-56%
Прав удължител за втора ламбда сонда с вграден катализатор - EU11
Прав удължител за втора ламбда сонда с вграден катализатор - EU11

Описание:Удължител за втора ламбда сонда O2 Lambda Sensor, който може да Ви помогне за решаването на..

Код на продукта:EU11

34.99лв. 79.99лв.

-55%
Прав удължител за втора ламбда сонда с мембрана - EU09
Прав удължител за втора ламбда сонда с мембрана - EU09

Лъжец Мембрана Втулка Удължител Ламбда Сонда: Тази втулка е от висок клас, с внедрената в нея мет..

Код на продукта:EU09

17.99лв. 39.99лв.

-48%
Ъглов обикновен удължител за втора ламбда сонда O2 Lambda Sensor - EU05
Ъглов обикновен удължител за втора ламбда сонда O2 Lambda Sensor - EU05

Удължител за ламбда сонда O2 Lambda: Лъжец за втора ламбда сонда /O2 Lambda Oxygen Sensor Ъгло..

Код на продукта:EU05

16.99лв. 32.99лв.

-56%
Ъглов удължител за втора ламбда сонда с вграден катализатор - EU12
Ъглов удължител за втора ламбда сонда с вграден катализатор - EU12

Втулка с вграден катализатор: Тази втулка е от най-висок клас, изработена е от фрезована високока..

Код на продукта:EU12

49.99лв. 113.99лв.

Ангажиментите, свързани с поддръжката на автомобила никога не свършват. Дали сега, или на по-късен етап, леки до по-сериозни ремонти ще се наложи да бъдат да извършени. Тунингът на превозното средство е също сред начинанията, с които много често се заемаме целта е да направите излъчването на превозното средство спортно, а на себе си да осигурите вълнуващи мигове и комфорт по време на шофиране!

Какво представляват втулките за ламбда сонда?

Предлаганите от нас артикули в секцията са втулки за ламбда сонда, чието местоположение е в изпускателната система на мотора с вътрешно горене. Продукти като залъгалките и симулаторите за изпускателната система на автомобила се търсят много, а в категорията ще ги откриете от здрава стомана и с гаранция за дълъг срок на употреба. Поръчайте втулки в няколко лесни стъпки, а ние от Sellzone.bg ще извършим доставките за минимално време и следвайки политиката за коректност при обработката на вашите лични данни.

Предназначение на втулките

Задължително е да се следи за изправността на изпускателната система, за да се предотврати повишаването на разхода и загубите на мощност. Тук ролята на втулките за ламбда сонда е много важна, а именно:

Разположението на лъжеца е в изпускателната система, а предлаганите от нас модели са напълно съвместими с повечето марки коли. Освен това ще откриете втулки за ламбда сонда и с високо качество, на супер изгодни цени и с оригинален произход, който обяснява тяхната перфектна изработка.

Кои са признаците за дефектирала ламбда сонда?

Ако моторът стане труден за управление, е много вероятно да става дума за повредена ламбда сонда. Тогава и подаването на коректни стойности към ECUто не  е налице, а крайният резултат е наличието на минимални количества кислород в изведените газове. Често се случва така, че двигателят превключва на авариен режим на работа, за да се съхрани.

Други симптоми, че вероятно става дума за дефектирал компонент са намалените мощности, отсъствието на тяга, честите прекъсвания, по-големите количества вредни емисии, мирисът на бензин, излизащият дим от ауспуха и задействаната лампа на таблото “check engine”. Който и от тези сигнали да е налице, проверете състоянието на ламбда сондата и се заемете със смяна на втулките.

Изберете качествени авточасти от Sellzone.bg

Авточасти като втулките за ламбда сонда са сред онези видове стоки, от които не можем да се лишим. С тях се поддържа ефективността на автомобила и неговото отлично техническо състояние, както и висока естетика. Универсални или предназначени за конкретен вид лека кола, изборът и покупката им е добре да бъдат детайлно обмислени и съгласувани с персоналните спецификации на превозното средство. За предстоящата селекция на втулки се доверете на Sellzone.bg, където изобилието от автостоки никога не се изчерпва.

Виж повече Виж по-малко
За да се уверите, че избраните втулки за ламбда сонда са съвместими с Вашия автомобил, то прочетете подробното описание на продукта. Също така, може да се консултирате с нашия екип, който ще Ви предостави допълнителна информация.

Употребата на втулки за ламбда сонда може да предложи следните предимства: По-добра горивна ефективност: Помагат за по-ефективно изгаряне на горивото и икономия на гориво. Намаляване на емисиите: Намаляват вредните емисии, подобрявайки околната среда. По-гладка работа на двигателя: Осигуряват по-гладка работа и по-малко проблеми. Поддържане на ламбда сондата: Удължават живота на ламбда сондата и намаляват подмяната й. Намаляване на износването: Намаляват износването на други части и поддръжката.

Поддръжката включва редовни проверки за износване и корозия. Почиствайте втулките със специален продукт за почистване на сондите. Редовната грижа поддържа функционалността на сондата.

Може Вие да си извършите смяната на втулките, но трябва да следвате инструкциите на производителя. Въпреки това, за най-добри резултати и съобразяване със спецификациите на автомобила, се препоръчва консултация с професионалист.

Втулки за ламбда сонда - Отзиви от клиенти

Прав удължител за втора ламбда сонда - EU10
Ъглов обикновен удължител за втора ламбда сонда O2 Lambda Sensor - EU05
Прав удължител за втора ламбда сонда с вграден катализатор - EU11
Прав удължител за втора ламбда сонда с мембрана - EU09
Ъглов удължител за втора ламбда сонда с вграден катализатор - EU12