Pages IconКатегории
-56%

Удължител втора ламбда сонда O2 Lambda Sensor - EU11

Код на продукта:EU11
  • 34.99лв. 79.99лв.
  • Без данък: 34.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Удължител за втора ламбда сонда O2 Lambda Sensor, който може да Ви помогне за решаването на проблема с грешки на ламбда сондата, като служи да не ви се изписва грешка на таблото, която компютърът на автомобилът ви регистрира, при запушен катализатор или липса на такъв. Този удължител за втора ламбда сонда е изработен от висококачествени материали и има дължина от 340 мм, което го прави идеален за автомобили с по-голяма разстояние между катализатора и сензора за кислород.

Характеристики: 

Универсален:M18x1.5 резбован сокет, подходящ за повечето превозни средства с O2 сензорни отвори.

Размер: Резба М18 х 1,5 Дължина 58мм Дължина след като е навита (без резбата) 33мм

Инсталация: Можете лесно да затегнете своят сензор за кислород в удължителя, а след това да го затегнете в изпускателната Ви система.

Функции: Тази втулка за ламбда сонда предпазва свещите и е надеждна замяна.

Лесен за използване: Пряко монтиране, не са необходими модификации.

Материал: Адаптерът за кислороден сензор е изработен от висококачествен метал, който е издръжлив и здрав за употреба.

В допълнение: Вграден катализатор във втулката, който гарантира високата ефективност и минимализира шанса за изписването на грешка

Предимства: 

Втулката за ламбда сонда продукт има много ползи, включително подобрена ефективност на горивото и намаляване на емисиите. Когато използвате този удължител, можете да се уверите, че двигателят на Вашия автомобил работи правилно и екологично.

Съвместимост за модели:

Втулката за ламбда сонда е съвместима с много модели на автомобили, включително Audi, Volkswagen, Skoda, Seat и други марки. 

Този удължител е идеален за всеки, който иска да осигури правилната работа на двигателя на своя автомобил и да подобри ефективността му. С този удължител Вие можете да се насладите на по-добро качество на шофиране и по-добро горивно икономия.


В пакета е включено:

1 брой втулка за ламбда сонда O2 сензор


Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също