Pages IconКатегории

Трансмитер за музика в автомобил през флашка или блутут - DU78

Код на продукта:DU78
  • 14.99лв. 22.99лв.
  • Без данък: 14.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Трансмитерът представлява безжично устройство за слушане на музика в колата. Може да се използва по два начина – с флашка или с блутут. Устройството е компактно, лесно за приложение и употреба, което го прави удобно и предпочитано.

Основни функции и характеристики на трансмитер за музика в автомобил:

  • технически спецификации – номиналното работно напрежение на модела е DC12V-24V, а границите на работното са в диапазон от 9 до 26V. Работната температура на трансмитера е от 0 до 50 градуса, което се явява голяма предимство. Разполага с два USB изхода – 5V/2.1A и 5V/1.0A;
  • обхват – предаване на Bluetooth връзка на 10 метра, а на микрофона – до 2 метра;
  • предаване – FM честотата е от 87.5 до 108 MHz;
  • свързаност – трансмитерът може да се свърже с блутут и с флашка.

Това устройство е многофункционално и представлява отличен аксесоар за безпроблемно слушане на музика във вашата кола. Подходящо е за всички марки и модели автомобили. Единственото изискване е да има FM радио и свободен USB порт.

Лесна употреба и инсталация на устройството

За да стартирате уредът, трябва да го свържете с флашка или с блутут. След като сте осъществили свързаност чрез USB порта в колата, трябва да настроите на радио честота, която е свободна. Следващата стъпка е да синхронизирате с устройството, от което смятате да пускате музика – най-често смартфон. По този начин можете да възпроизвеждате музика през аудио системата, която се намира в автомобила.

Благодарение на бутоните, може да контролирате процесите лесно и бързо.

За оптимално качество на звука изберете подходяща честота, което да ви гарантира минимално смущения и добър сигнал. Избягвайте заетите честоти и поддържайте вашия трансмитер в подходяща позиция.

Допълнителни функции на трансмитера за музика

Освен да слушате музика безпроблемно, можете да осъществявате хендсфри разговори през вграден микрофон или трансмитера. Това дава възможност за сигурно и безопасно шофиране и едновременно с това провеждане на разговори по всяко време.

От копчетата може да сменяте песните, да контролирате звука и други.

Предимства за автомобилистите

Устройството им гарантира възможност за разнообразна музика по всяко време, която да контролират удобно и безопасно – без това да ангажира вниманието им по време на път. В допълнение има и други функции – за провеждане на разговори и зареждане на други устройства.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също