Pages IconКатегории

Копче за ел. огледала за Audi A3 A6 A8 Q7 TT - BA03

Код на продукта:BA03
  • 21.99лв. 39.99лв.
  • Без данък: 21.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Този джойстик за електрически огледала е идеалното допълнение за вашето Audi A3 A6 A8 Q7 TT, като предлага удобство и функционалност при настройката на огледалата на вашия автомобил.

Характеристики:

Висококачествен материал: Джойстикът е изработен от висококачествен материал, който е устойчив на износване и дълготраен, осигурявайки му дълготрайна функционалност и издръжливост.


Прецизна настройка на огледалата: Този джойстик ви позволява да настройвате огледалата на вашия автомобил с лекота и прецизност. С него можете да регулирате ъгъла на наклона, насочеността и позицията на огледалата, за да получите оптимална видимост и комфорт по време на шофиране.


Лесен за инсталиране: Джойстикът е лесен за монтаж и инсталиране. Той се поставя на съществуващата конзола и се закрепва здраво, осигурявайки стабилна и сигурна фиксация.


Функционалност и удобство: С този джойстик за електрически огледала, настройването на огледалата става бързо и лесно, осигурявайки ви удобство и комфорт по време на шофиране. Той предлага плавни движения и лесно превключване между настройките на огледалата, което го прави удобен и лесен за използване.


Стилен дизайн: Джойстикът е създаден със стилен и модерен дизайн, който се вписва перфектно в интериорна Audi A3 A6 A8 Q7 TT автомобили.


Персонализация на огледалата: Този джойстик ви позволява да персонализирате огледалата на вашия автомобил според вашите предпочитания и нужди. Можете да настройвате огледалата точно така, както искате, за да осигурите оптимална видимост и комфорт при шофиране.


Интуитивен контрол: Джойстикът е проектиран с интуитивни бутони и лесен за използване интерфейс, който ви позволява да контролирате огледалата с лекота и прецизност. Можете да регулирате огледалата с едно движение на ръка, без да отвличате вниманието си от пътя.


Издръжливост и надеждност: Джойстикът е създаден с високо качество и издръжливост, което го прави дълготраен аксесоар за вашия автомобил. Той е устойчив на износване, удари и вибрации, което го прави надежден и стабилен при използване.


Съвместимост:

Audi Q7 2007-2012


Audi R8 2008-2012


Audi A6 2006-2010


Audi S6 2007-2010


Audi TT 2008-2009


Audi S4 2001-2007


Audi A4 2001-2007

Спецификации:

OEM номер: 4F0959565A

Пинове: 4


Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също