Pages IconКатегории

Конзола за ел стъкла за Mercedes Benz W639 Vito Viano – BM14

Код на продукта:BM14
  • 74.99лв. 100.99лв.
  • Без данък: 74.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

 Представяме ви висококачествена конзола за управление на ел. стъкла подходяща за Mercedes Benz W639 Vito Viano, съвместим с модели от 2004 до 2013 година.

Характеристики:

·        Превъзходно качество: Този превключвател е изработен от висококачествени материали, които го правят издръжлив и дълготраен.

·        Проста инсталация: Монтира се лесно и бързо без да се изискват специални инструменти или технически умения.

·        Отлична функционалност: Този превключвател предлага отлична функционалност и ви позволява да контролирате прозорците на предната част на автомобила с лекота и удобство.

Съвместимост:

Mercedes Benz W639 Viano 2004-2013

Mercedes Benz Vito 2004-2013

 

Спецификации:

OE: A6395451213

Размер: 18.4см*4.4см*4.6см

Цвят черен

Материал: пластмаса

Тегло на артикула: 0,15 кг

 

Функционалност:

 Този превключвател предлага пълна функционалност на управлението на предните прозорци на вашия Mercedes. Можете да ги повдигате и понижавате с лекота и удобност, без да се налага да използвате други превключватели или да правите допълнителни настройки. Този превключвател е проектиран да бъде съвместим с оригиналната електрическа система на Mercedes Benz W639 Vito Viano и осигурява безпроблемна работа на прозорците на предната част на автомобила.

 Освен това, тази конзола предлага отлична надеждност и дълготрайност, което я прави идеален избор за замяна на износен или дефектен превключвател. Практичния дизайн ви позволява да го интегрирате лесно във вашия автомобил и да се насладите на безпроблемно управление на прозорците.

 Не се колебайте да го поръчате сега и да подобрите управлението на прозорците във вашия Mercedes Benz W639 Vito Viano. Поръчайте го днес и се насладете на висококачествената функционалност и удобство, които предлага.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също