-27%

Копчета за ел. стъкла VW Seat Sharan Touareg Touran - BV34

Код на продукта:BV34
  • 36.99лв. 50.99лв.
  • Без данък: 36.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание: 

Тези копчета за електрични стъкла са висококачествени резервни части, подходящи за различни модели на автомобили от марките Volkswagen (VW) и Seat, включително Sharan Touareg Touran . Те са идеални за замяна на износени или повредени копчета и осигуряват оптимална функционалност и издръжливост.

Характеристики:

  • Изработени от висококачествен материал за максимална издръжливост и дълготрайна употреба.
  • Проектирани според оригиналните стандарти на производителя, което гарантира перфектно подхождане и работа.
  • Лесна инсталация, без необходимост от модификации или специални инструменти.
  • Функционални копчета, които контролират движението на електричните стъкла на автомобила, позволявайки ви да ги повдигате или пускате с лекота.
  • Отлична функция на заключване и отключване на електричните стъкла, което осигурява безопасност и защита от нежелани операции от страна на водача или пътниците.
  • Наличен модел с хром и без хром 

Монтаж:

Монтирането на копчетата е бързо и лесно. Просто ги заменете със старите или повредените копчета на автомобила си и ги закрепете здраво.

За да управлявате електричните стъкла, просто натиснете копчетата в съответната посока, за да ги повдигнете или пуснете според вашите нужди и предпочитания.

Съвместимост:

 Копчетата за електрични стъкла са съвместими с различни модели на автомобили от марките Volkswagen (VW) и Seat, включително Touareg Touran 

Пинове: 10

OEM: 7P6959857

Подходящо за:

VW Sharan 2011-2016

VW Touran 2011-2015

VW Touareg 2003-2014

Seat Alhambra 2011-2016  

Моля прегледайте дали артикула от снимките в същия модел като вашия!

Функционалност:

Копчетата осигуряват гладко и лесно управление на електричните стъкла на автомобила, позволявайки ви да ги контролирате безпроблемно и с точност. Те са снабдени с отлична функция за заключване и отключване, което предпазва от нежелани натискания и гарантира безопасна и удобна употреба.

Идеален избор за автолюбителите, които искат да поддържат своя автомобил в отлично състояние и да се насладят на гладко и удобно управление на електричните стъкла. Те предлагат отлична функционалност и са съвместими с множество модели на автомобили.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също