Pages IconКатегории

Бутони за управление на ел. стъкла за Opel Astra H Zafira - BO03

Код на продукта:BO03
  • 64.99лв. 77.99лв.
  • Без данък: 64.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Разгледайте нашето ново предложение, бутони специално проектирани за автомобила Opel Astra H Zafira. Тези бутони за управление на стъклата са отличен избор за подмяна на износени или повредени бутони и осигуряват гладко и надеждно управление на стъклата на вашия автомобил.

 

Характеристики:

Изработени с висококачествени материали, тези бутони са дълготрайни и устойчиви на износване. Те осигуряват отлична функционалност и издръжливост, което гарантира дълъг живот и надеждност. Бутоните за електрични стъкла се монтират лесно и бързо, като се свързват към съществуващата електрическа система на автомобила.

 

Използването на тези бутони за електрични стъкла е много просто. След монтирането им, просто натиснете бутона, за да управлявате движението на стъклото. Бутоните са проектирани така, че да осигуряват лесно и гладко движение на стъклото, като същевременно гарантират надеждно заключване и отключване.

 

Основната функция на тези бутони за електрични стъкла е да предоставят удобство и контрол върху движението на стъклата на автомобила. Те ви позволяват да управлявате безпроблемно повдигането и спускането на стъклата, осигурявайки комфорт и свобода на пътуване.

 

Не пропускайте възможността да подобрите функционалността и удобството на вашия Opel Astra H Zafira с тези качествени бутони за електрични стъкла. С изчистен и ергономичен дизайн, тези бутони се интегрират перфектно в интериора на автомобила, придавайки му стилен и модерен вид.

 

Освен функционалността и естетичния аспект, бутоните за електрични стъкла за Citroen C4 предлагат и редица полезни характеристики. Те включват:

 

Прецизно управление: Бутоните осигуряват точно и прецизно управление на движението на стъклата. Можете лесно да ги контролирате и да регулирате степента на отваряне или затваряне на стъклото според вашите предпочитания.

 

Интуитивна функционалност: Бутоните са разположени на лесно достъпно място, което ги прави удобни за използване от водача. Интуитивното им разположение позволява бързо и лесно да управлявате стъклата, без да отвличате вниманието си от пътя.

 

Издръжливост и надеждност: Изработени от висококачествени материали, бутоните са издръжливи и устойчиви на ежедневна употреба. Те са проектирани да издържат на интензивна употреба и да осигурят дълготрайно функциониране.

 

Лесна инсталация: Монтажът на бутоните за електрични стъкла е бърз и лесен. Те се поставят на мястото на старите бутони и се свързват към електрическата система на автомобила. Не са необходими сложни инструменти или специални умения за инсталацията.

 

Не забравяйте, че тези бутони за електрични стъкла са специално предназначени за Citroen C4 и предлагат отлична съвместимост. Преди да ги поръчате, уверете се, че моделът на вашия автомобил съвпада със съвместимите модели, посочени в описанието на продукта.

 

Подходящ за:

Opel Astra H, Zafira B -

 

4 ел стъкла OEM: 13228699 / 13228877

 

18 пина

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също