Pages IconКатегории

Електронен нашийник за дресировка на куче с обхват 800м - KI03 KI04

Код на продукта:KI03 / KI04
  • 84.99лв. 159.99лв.
  • Без данък: 84.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Електронният нашийник за куче може да ви улесни значително в процеса на дресировка на домашния любимец. Освен за кучета, отглеждани в домашни условия, тези аксесоари са подходящи и за ловджийски такива, защото са с голям обхват – 800 м. Чрез шоковия удар може да отучите четириногия ви приятел от неприятни навици.

Предлага се в единичен вариан – KI03 и двоен с два нашийника – KI04.

Обхват

Благодарение на големия обхват от 800 м контролът над кучето е лесен и ефективен процес. Носенето на електронния нашийник за дресировка на куче може да бъде в различни условия – на равно, в гористи и хълмисти местности и други.

Различни режими и настройки:

  • употреба – благодарение на светлинния сигнал може да използвате аксесоара както денем, така и нощем;
  • степени и настойки – моделът разполага с цели 100 степени на шоков удар и на вибрации, както и звукови сигнали, които помагат при дресировката;
  • дистанционно – позволява работа с до 3 приемника едновременно и е оборудвано с фенерче за максимална видимост във всякакви условия;

Различните режими ще ви дадат възможност да отучите кучетата от вредни навици и да ги дресирате по-ефективно и бързо.

Удобство и издръжливост

Моделът е много удобен за употреба не само заради големия обхват, но и издръжливостта на презареждаемата батерия, дължината на каишката – 75 см, което прави устройството подходящо за големи и малки домашни любимци.

Лесна употреба

Разполага с автоматична кодова памет, разполага с 4 работни режима, които произвеждат вибрационен, звукове, светлинен сигнал и шоков удар.

Подчертаване на eфективността

Наличието на 4 работни режима, които съчетават импулси, звукови и светлинни сигнали, ще можете да научите кучето или да го отучите от дадени действия, като осъществявате дистанционен контрол.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също