Нашийник против кучешки лай и виене - KI08

Код на продукта:KI08
 • 44.99лв. 64.99лв.
 • Без данък: 44.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание: 

Нашийникът против кучешки лай и виене е ефективен начин да контролирате нежеланото поведение на вашия куче. Той е подходящ всякакви породи кучета и предлага уникални функции и характеристики, които ще ви помогнат да се справите с проблемите с лая и виене на вашето куче.

Характеристики:

 • Изработен от висококачествени материали, осигуряващи здравина и издръжливост.
 • Проектиран с уникална технология за противолай и противовиене, която е безопасна и ефективна.
 • Има регулируем размер, което го прави подходящ за различни породи и размери кучета.
 • Удобен и лесен за използване, със закопчаване с клипс, което осигурява здраво и сигурно прикрепване.
 • Осигурява комфортно носене за кучето, без да ограничава движенията му.

Как да го използваме:

 1. Поставете нашийника на вашето куче, като го закопчаете здраво около врата му.
 2. Регулирайте размера на нашийника, за да се адаптира към размера на вашето куче, като осигурите достатъчно пространство за комфортно носене.
 3. Когато вашето куче започне да лае или вие, нашийникът ще реагира автоматично, като издава звук или вибрация, което ще привлече вниманието на кучето и ще помогне да се намали лаят или виенето.
 4. Продължете да наблюдавате поведението на вашето куче и да коригирате лаят или виенето му с помощта на нашийника, докато постигнете желаните резултати.

Отлична функция:

Нашият нашийник против кучешки лай и виене има автоматична функция за детекция на лай и виене, която реагира бързо и ефективно на нежеланото поведение на кучето. Може да се използва както за тренировка на кучето, така и за контрол на лая и виене по време на разходки или други активности на открито. Осигурява постепенно повишаване на стимулите, което позволява на кучето да научи да се въздържа от лая или виене постепенно, без да бъде изправено пред твърде силен стрес.

 

Съвместимост:

 Нашийникът е подходящ за различни размери и породи на кучета, включително малки, средни и големи кучета.

 Може да се използва за кучета с възраст над 6 месеца и тегло над 3 кг.

Нашийникът против кучешки лай и виене е отлично средство за контролиране на нежеланото поведение на вашето куче и подобряване на неговата социализация и тренировка. Внимателно следвайте инструкциите за използване и съветите за тренировка, за да постигнете най-добрите резултати с нашия нашийник.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също