Pages IconКатегории

LED осветление за заден номер за Ford Focus 2 C-Max - 0025

Код на продукта:0025
  • 19.99лв. 42.99лв.
  • Без данък: 19.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Открийте новия стандарт в автомобилното осветление с LED осветление за заден номер за Ford Focus 2 C-Max - 0025. Това допълнение не само осигурява изключителна видимост на вашата регистрационна табела, но и придава изтънчен и модерен вид на вашия автомобил, като по този начин подобрява както функционалността, така и естетиката му.

Иновации в осветлението

С този продукт, вашите Ford Focus 2 C-Max светлини ще бъдат преобразени благодарение на напредналата LED технология, която гарантира оптимално осветление на вашата регистрационна табела. LED плафоните за автомобил осигуряват ярка и чиста светлина, която значително подобрява видимостта на задния номер. Светлините са проектирани да консумират минимално количество енергия, което допринася за ефективността на вашето превозно средство.

Дизайн и съвместимост

LED плафоните са специално разработени да се вписват перфектно в дизайна на 2003-2007 Ford Focus C-MAX I 03 -2003-2008 Ford Focus MK2 03-08 , като същевременно предлагат лесен монтаж и дълготрайност. Тази съвместимост гарантира, че това модерно осветление за номера ще бъде перфектно допълнение, без да се налагат допълнителни модификации.

Монтаж

  • подготовка на инструментите – уверете се, че разполагате с необходимите инструменти преди да започнете – обикновено това са отвертка и, при необходимост, плоско острие;
  • стъпки за монтаж – отстранете старото осветление, като внимавате да не повредите окабеляването. След това, внимателно свържете плафоните за автомобил към съществуващото окабеляване, като следвате инструкциите за правилно свързване;
  • проверка – за избягване на електрически проблеми, е важно да проверите съвместимостта на LED светлините с електрическата система на вашата кола. Уверете се, че всички връзки са здрави и надеждно изолирани, за да предотвратите късо съединение или други потенциални проблеми.

Предимства на LED осветлението

Това осветление не само ще подобри видимостта на регистрационния номер, но и ще придаде елегантен вид на вашето превозно средство. Тези автоаксесоари за Ford предлагат редица предимства:

  • повишена безопасност – яркото и чисто осветление подобрява видимостта на вашия автомобил на пътя през нощта;
  • модерен вид – съвременният дизайн на LED плафоните придава стилен и актуален вид на вашия автомобил;
  • устойчивост на условията – този тип светлини са проектирани да издържат на различни атмосферни условия, осигурявайки надеждност и дълготрайност;
  • дълготрайност и надеждност – тази технология е известна със своята дълготрайност и надеждност, което намалява необходимостта от чести подмяни.

Добавянето на LED осветление за заден номер за Ford Focus 2 C-Max - 0025 е инвестиция в безопасността, стила и ефективността на вашата кола. Предпочитана опция за задния номер, защото е модерно и енергийно ефективно.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също