Pages IconКатегории

LED лого проектор за под вратата на автомобил за Audi - LgA1

Код на продукта:LgA1
 • 17.99лв. 49.99лв.
 • Без данък: 17.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

LED лого проекторът за врата на автомобили Audi представлява върха на иновативните аксесоари, предназначени да внесат индивидуалност и елегантност във всеки модел на марката. Тази уникална технология не само подобрява визуалната атрактивност на автомобила, но също така предлага възможност за персонализиране на автомобилното преживяване, като позволява на собствениците да оставят свой собствен отпечатък. 

Характеристики и технология

LED лого проекторът за под вратата е иновативно решение, което комбинира съвременната LED технология с изключителна ефективност и визуален стил. Светлинният източник е нов и супер ярък, осигуряващ чиста и ярка проекция на логото на Audi на земята при отваряне на вратите. Неговите основни характеристики са:

 • напрежение – 12V, което гарантира съвместимост с автомобилната електрическа система;

 • изходна мощност – 5W, достатъчна за ясно и разпознаваемо изображение, без избледняване;

 • тип лампа – LED, известна с дългия си живот, висока яркост и ниска консумация на енергия;

 • материал – комбинация от висококачествена ABS пластмаса и алуминиева сплав, осигуряваща здравина, издръжливост и елегантен вид;

 • водоустойчивост и прахоустойчивост – продуктът е проектиран да издържа на тежки атмосферни условия, като дъжд и прах, без да се намалява качеството на проекцията или да се причинява замърсяване.

Дизайн и функционалност

При отваряне на вратата, логото се проектира автоматично върху земята, създавайки впечатляващ и стилен ефект. Светодиодите с чип осигуряват висока яркост и ефективност, докато енергоспестяващата технология гарантира дълготрайност и ниска консумация на енергия, като по този начин подчертава ангажимента на Audi към иновациите и екологичната отговорност.

Монтаж и инсталация

Освен техническите си предимства, LED проекторът за Audi е лесен за инсталиране, което го прави идеален за широка гама от модели Audi. Без да се налага промяна в електрониката на автомобила и без риск от смущения, монтажът може да се извърши бързо и без специални инструменти, като същевременно се подобрява външният вид и се добавя персонализиран акцент.

Предимства

Персонализацията и функционалността на автомобилните LED лога предоставят множество предимства за автомобилите на марката, включително:

 1. Персонализация

Възможност за добавяне на уникално и впечатляващо светещо лого на марката на вратите на автомобила, което превръща проектора в истинска персонализирана автомобилна осветителна система.

 1. Високо качество на светлината

LED лампите имат ярка и чиста светлина, която е значително по-добра от тази на традиционните лампи.

 1. Лесен монтаж

Проекторите се монтират бързо и лесно, без необходимост от специализирани инструменти или професионална помощ. Директно се поставя на мястото на оригиналните светлини.

 1. Енергоспестяващо решение

Работейки на напрежение от 12V и с мощност от само 5W, тези проектори минимизират консумацията на енергия на автомобила.

 1. Дълготрайност

Използването на LED технология осигурява дълготрайна и надеждна работа на проекторите, с минимална нужда от подмяна или поддръжка.

Тези характеристики правят LED лого проекторите не само стилно допълнение към всяко Audi, но и практическа инвестиция в персонализацията и функционалността на автомобила.


Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също