Pages IconКатегории

LED светещо лого за вратите за BMW - LgB1-LgB5

Код на продукта:LgB1 / LgB2 / LgB5
  • 19.99лв. 49.99лв.
  • Без данък: 19.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

LED светещото лого е отлично средство за подобряване на визията чрез персонализация на автомобила и придаване на уникалност, стилност и модерен вид. Моделът е предназначен за вратите на BMW и е подходящ за фабричен монтаж. В комплектът се включват два броя светлини.

Основни характеристики

Сред основните характеристики на LED светещо лого се определят:

  • предлага ясна светлина, висококачествено осветление с отлична разделителна способност, благодарение на светодиодния чип с изразена яркост с 1800 L;
  • напрежението е 12V 5W;
  • светлините са съвместими с широк набор от автомобили с марка BMW. Подходящи са за сериите 3, 5, 6, 7, Z, GT, X1, X4, X5, X6.

Вижте дали вашия автомобил разполага с оригинални светлини, преди да закупите тези като резервни автомобилни аксесоари.

Предимства

Сред основните предимства се откроява възможността за персонализация на автомобила, подобряване на визуалната атрактивност на вашето BMW.

LED осветлението се определя като дълготрайно и енергоефективно. Благодарение на директната замяна, вие си спестявате пробиване, допълнително окабеляване или други модификации. 

Инсталация и употреба

Инсталирането на аксесоарите върху вратите не изисква специални инструменти и може да бъде извършено от всеки, като се следват инструкциите, дадени от производителя.

Приложения

Ако сте от собствениците на автомобили BMW, които държат на естетиката на превозното средство, искат да го персонализират и да му придадат още по-добра визуална привлекателност, чрез LED светещото лого за вратите с ярка проекция ще го постигнат.

Допълнителни аксесоари и опции

Проекцията на логото се показва при отваряне на вратите, благодарение на Cree чип с LED осветление, а при затварянето им се изключва.

 

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също