Pages IconКатегории

Металотърсач за намиране на метални предмети - MD22

Код на продукта:MD22
  • 229.99лв. 469.99лв.
  • Без данък: 229.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание:

Металотърсачът с цифров дисплей е висококачествен и водоустойчив индустриален металотърсач, предназначен за намиране на метални предмети под земята. Той е подходящ инструмент за професионалисти, хобиисти и дори за деца, които търсят съкровища или интересни метални предмети.

Характеристики:

  • Водоустойчив дизайн позволява използването на металотърсача във всякакви условия, включително на плажа, в мокри условия или във влажни почви.
  • Разполага с голям LCD дисплей, който показва типа на металния предмет, дълбочината на намиране, индикация за батерията и други полезни информации.
  • Опция за настройване на чувствителността, което позволява на потребителя да регулира чувствителността на металотърсача според условията на търсене и желания резултат.
  • Използва принципа на индуктивна балансирана детекция, която го прави ефективен за откриване на различни метални предмети, включително монети, бижута, реликви и други метални предмети под земята.

Как да го използваме:

  1. Сглобете металотърсача, следвайки инструкциите в приложеното ръководство.
  2. Включете металотърсача и го настройте според желаната чувствителност и типа на търсените метални предмети.
  3. Преминете металотърсача над земята, движейки го бавно напред и назад. Ако металотърсачът открие метален предмет, ще издаде звуков и визуален сигнал на дисплея.
  4. Следвайте индикацията на дисплея, за да определите дълбочината на намиране на металния предмет и използвайте подходящи инструменти, за да го извадите от земята.

Предимства:

Металотърсачът предлага надеждно и точно откриване на метални предмети под земята, което го прави идеален инструмент за професионално използване, като археология, строителство, търсене на съкровища и други подобни дейности. Ефективният дизайн на металотърсача му позволява да работи във всякакви условия, включително на сухи и мокри почви, плажове, гори и други труднодостъпни места.

Той е лесен за употреба и идва с подробно ръководство на английски език, което го прави подходящ за потребители с различен опит. С големия си LCD дисплей и настройка на чувствителност, потребителят може да проследява резултатите от търсенето и да ги интерпретира лесно. Металотърсачът има вградена функция за автоматично изключване, която го изключва автоматично след продължителен период на неактивност, за да се пести енергията на батериите.

Този металотърсач открива различни метални предмети, като желязо, мед, сребро, злато и други метали, което го прави много универсален и удобен за използване в различни ситуации. С него можете да откриете скрити съкровища, изгубени предмети, монети, бижута и други метални предмети под земята.

Независимо дали сте професионалист в областта на археологията, строителството или просто любител, който се занимава с търсенето на съкровища, металотърсачът ще ви предостави бюджетна и надеждна работа, точност и удоволствие при откриването на метални предмети под земята. Насладете се на приключението на търсене на метални съкровища с този висококачествен металотърсач, който е подходящ както за професионална употреба, така и за забавление и игра с деца.

Този продукт е снабден с водоустойчиво търсещо оглавяване, което му позволява да бъде използван и при търсене на метали във влажни или водни среди, като например при търсене на предмети на плажа или в реки. Това го прави идеален избор за различни приложения на открито.

С металотърсача можете да използвате и различни режими на работа, като например алуминий, желязо, стомана и други, което ви позволява да фокусирате търсенето си върху конкретни метални материали. Той разполага и с функция за откриване на метал в движение, което ви позволява да сканирате области бързо и ефективно.

Той е лек и лесен за пренасяне, със своята удобна ръкохватка и регулируема дължина на телескопичната дръжка, която се адаптира към всяка височина на потребителя. Това го прави удобен за употреба и дълготраен работен процес.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също