Описание:

Представяме ви охранителния ръчен металдетектор MD-300 - надежден и ефективен инструмент за сигурност, който ще ви помогне да осигурите безопасността и защитата на различни обекти и събития. Този металдетектор е идеален за полицейски сили, охранители, контрол на достъпа и други професионалисти, работещи в сферата на сигурността.

Характеристики:

Охранителният ръчен металдетектор MD-300 е компактен и лесен за използване. Той разполага с високочувствителен сензор, който открива различни видове метални предмети, като например оръжия, ножове, метални предмети и други потенциално опасни предмети. С възможността за настройка на чувствителността, можете да го настроите според специфичните изисквания на вашата работа.

Този ръчен металдетектор има изключителна функционалност и надеждна производителност. Той може да бъде използван за претърсване на хора, багаж, автомобили, сгради и други обекти с цел откриване на незаконно притежавани или потенциално опасни предмети. Той предлага бързо и ефективно сканиране, което ви позволява да осигурите безопасна и сигурна среда.

Металдетекторът MD-300 е съвместим с различни модели и марки ръкохватки, което го прави универсален и лесен за използване в различни ситуации. Независимо дали сте охранител, работещ в събития, или служител, отговарящ за контрола на достъпа в обект, този металдетектор ще ви помогне да извършвате своята работа по-ефективно и с повишена сигурност.

Не забравяйте да използвате охранителния ръчен металдетектор MD-300 с внимание и съгласно инструкциите на производителя. Той е предназначен да ви помогне да осигурите безопасността на хората и обектите. 

Спецификации:

Размер: 35 х 14 х 4 см

Тегло: 180гр

LED индикатор за звуково предупреждение

Ниска консумация на енергия и индикация за изтощена батерия

Мощност: 300mW

Работна температура: 0C до 40C

Начин на употреба:

Разхлабете винта на вратичката на батерията и поставете 9V батерия (9V батерия не е включена).

Хванете пръта на ръката и променете трипозиционния превключвател от "изключено" на "аларма". Зеленият LED индикатор за захранване ще светне и ще се чуе кратък звуков сигнал.

Използвайте монета, за да тествате функцията на металдетектора. Когато монетата премине детектора, ще се появи аларма или вибрация.

Методи за настройка на чувствителността: регулирайте чувствителността в "отвора за настройка на чувствителността" отдясно на металдетектора с малка отвертка. Регулирайте по посока на часовниковата стрелка, за да увеличите чувствителността и обратно на часовниковата стрелка, за да намалите чувствителността.

Аларма за ниско напрежение: когато включите ключа за захранване на металдетектора, но чуете непрекъсната аларма, това означава, че напрежението на батерията е ниско и трябва да бъде сменена.

Може да се използва за обществена сигурност на летища, железопътни гари, докове, затвори, митници и гранична защита, както и контрол на качеството на лекарства, храни и други стоки.

Съдържание на пакета:

1 x детектор за откриване на метал

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също