Pages IconКатегории
-51%

Надуваем воден диван за 1-3 души Super Sofa за дърпане – ZU730

Код на продукта:ZU730
  • 679.99лв. 1,399.99лв.
  • Без данък: 679.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Забавлявайте се на макс със семейството и приятелите си с нашия надуваем воден атракцион Super Sofa за дърпане, предназначен за 1-3 души. Този воден атракцион предлага изключително вълнуващо и сигурно преживяване, идеално за летните дни на морето, езерото или реката. Super Sofa е проектиран с акцент върху комфорта и безопасността, така че да можете да се наслаждавате на незабравими мигове във водата.

 

Описание на надуваемия диван:

Super Sofa е надуваем воден атракцион с уникален дизайн, който осигурява стабилност и комфорт по време на дърпане. Със своите здрави и издръжливи материали, този воден атракцион гарантира дълготрайност и безпроблемно използване. Голямата му площ и удобните седалки го правят идеален за семейни забавления и групови приключения.

 

Характеристики

Капацитет: Подходящ за 1-3 души, което го прави идеален за малки групи и семейства.

Материали: Изработен от висококачествени PVC материали, устойчиви на UV лъчи и пробиви, което осигурява дълготрайна употреба.

Дизайн: Уникален форма и структура за по-добра стабилност и комфорт по време на дърпане.

Размери: 180*190*92 см

Ръкохватки: Здрави и удобни ръкохватки, които осигуряват стабилност и безопасност на пътниците.

Вентили: Бързонадуваеми и изпускащи вентили за лесно и бързо подготвяне на атракциона за употреба.

Предимства:

Изключителен комфорт: Удобните седалки и ергономичен дизайн осигуряват комфортно и приятно изживяване за всички пътници.

Висока издръжливост: Здравите PVC материали и качествената изработка гарантират дълготрайност и устойчивост на атмосферни влияния и механични повреди.

Лесен за употреба: Бързите вентили позволяват лесно надуване и изпускане, което спестява време и усилия при подготвяне на атракциона.

Сигурност: Здравите ръкохватки и стабилната конструкция осигуряват безопасност и стабилност по време на дърпане, минимизирайки риска от падане.

Универсалност: Подходящ за използване в морето, езерото или реката, което го прави идеален за различни водни условия.

Защо да изберете нашия надуваем диван?

Надуваемият воден атракцион Super Sofa за дърпане за 1-3 души е перфектното допълнение към вашите летни забавления. Със своите висококачествени материали, ергономичен дизайн и стабилност, той гарантира безопасност и комфорт за всички пътници. Насладете се на незабравими водни приключения с вашите близки, докато се чувствате напълно защитени и удобно.

 

Super Sofa е лесен за транспортиране и съхранение, което го прави идеален за всякакви водни излети и ваканции. Независимо дали сте на море, езеро или река, този воден атракцион ще ви предложи множество часове забавление и радост. Включените аксесоари и лесният монтаж ви позволяват бързо да подготвите атракциона за употреба и да се насладите на водните забавления без излишни трудности.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също