Pages IconКатегории

Портативната къмпинг душ палатка зелена 120/120/190см – DD01

Код на продукта:DD01
  • 49.99лв. 74.99лв.
  • Без данък: 49.99лв.
Изчерпано
- +

Описание:

Портативната къмпинг душ палатка е перфектно допълнение за вашите приключения на открито. Тази палатка ви предоставя удобство и сигурност, когато се нуждаете от душ или съблекалня на къмпинг места, плажове или други отдалечени места. С нейната лесна настройка и разглобяване, тази палатка е идеална за пътуващите и приключенците, които ценят комфорта и уединението.

Характеристики:

Бърз монтаж и демонтаж: Палатката е снабдена с механизъм за мигновено разгъване, който позволява бърза и лесна настройка в рамките на няколко секунди. Също така, можете да я разглобите бързо и без усилие след употреба.

Приватност и защита: Тази палатка предлага поверителност и защита по време на душ или смяна на дрехи на открито. Осигуряваща пълна покритие, тя предпазва от любопитни погледи и осигурява комфортно пространство.

Удобство и функционалност: Палатката е снабдена с три прозореца, които осигуряват добра вентилация и осветление. Това ви позволява да се насладите на свеж въздух и естествена светлина вътре в палатката.

Водоустойчив материал: Изработена от водоустойчив полиестерен материал, палатката предлага защита от влага и външни условия. Това я прави подходяща за използване при различни метеорологични условия.

Портативност: Сгънатата палатка е компактна и лека, което я прави лесна за носене и съхранение в чантата си за къмпинг или пътуване.

Размери: 120/120/190 см

Използване:

Изберете подходящо място за монтаж на палатката. Осигурете равна повърхност и подходящо разстояние от други предмети.

Извадете палатката от чантата и я разпънете на земята.

Закрепете въжетата и копчетата на палатката, за да я стабилизирате.

След приключване на душа или смяната на дрехите, проверете дали сте изсушили палатката преди да я разглобите.

За разглобяване на палатката, следвайте обратния процес на настройка и свийте палатката до компактен размер.

Отлична функция:

Тази портативна къмпинг душ палатка предлага изключителна удобност и комфорт по време на откритите ви приключения. Нейната мигновена настройка ви позволява бързо и лесно да насладите на поверителност и хигиена в отдалечени места. С три прозореца за вентилация и осветление, можете да се насладите на комфортната си среда, докато се нахождате извън дома си.

Независимо дали сте на къмпинг, плаж или друго отдалечено място, портативната къмпинг душ палатка ще ви предостави уединение и комфорт, които се нуждаете. Тази практична и лесна за използване палатка е идеална за тези, които ценят свободата и комфорта по време на пътуванията си на открито.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също