Pages IconКатегории

Описание:

Търсите удобен начин да съхранявате чашите си, докато шофирате в своя Mercedes S-Class W221? Представяме ви тази поставка за чаши, която е перфектното допълнение към вашия автомобил.

Този държач за чаши е изработен от висококачествени материали и е проектиран специално за Mercedes S-Class W221, за да осигури оптимална функционалност и удобство за вас и вашите пътници. Лесно се монтира на задната част на средната конзола, където лесно и удобно можете да поставите чашата си, без да се налага да я държите в ръка или да се притеснявате за разливане.

Предимства:

Тази поставка за чаши е изработена от висококачествен материал, който е устойчив на износване и корозия. Тя е снабдена с антихлъзгаща повърхност, която предпазва напитките от разливане при висока скорост. Тя е лесна за почистване и поддръжка, като се поставя в удобното място за чаши във вашата кола.

Съвместимост за модели:

Тази поставка за чаши е специално проектирана за Mercedes S Class W221 2009-2015 (Фейслифт) и се монтира лесно на съответното място в колата. 

Характеристики:

  • Изработена от висококачествен материал

  • Антихлъзгаща повърхност

  • Лесна за почистване и поддръжка

  • Съвместимост с Mercedes S Class W221 2009-2015 (Фейслифт) 

  • Цвят: черен

С тази поставка за чаши, вече няма да се притеснявате за разливане на напитката си, а също така ще имате удобството да я поставите на лесно достъпно място. Пазете своите напитки сигурни и бъдете уверени, че всичко, което ви е необходимо, е налично на ръка, докато сте в движение. Поръчайте тази поставка за чаши днес и се наслаждавайте на своя Mercedes S-Class W221 с по-голям комфорт и удобство. Това е практичен и елегантен допълнителен аксесоар, който ще направи вашата кола още по-комфортна.


Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също