Pages IconКатегории
-35%

Поставка за чаши VW GOLF 5 6 EOS JETTA - DV11

Код на продукта:DV11
  • 51.99лв. 79.99лв.
  • Без данък: 51.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Поставка за чаши е удобен аксесоар за автомобил, който разполага с качествен механизъм и е надеждно средство за повишаване на комфорта в превозното средство. Чашата е специално проектирана за позициониране в коли от марката Volkswagen и по-конкретно моделите GOLF 5, 6 EOS и JETTA.

Характеристики и дизайн на поставката за чаши:

  • дизайн – моделът е изцяло в черен цвят, което позволява универсалност. Подчертава елегантността на интериора и го допълва по подобаващ начин. Разполага с капак, който гарантира дискретност, когато не е в употреба;
  • материал – за направата на аксесоара за автомобили VW е използвана висококачествена, здрава и устойчива ABS пластмаса, която се характеризира с издръжливост срещу високи и ниски температурни амплитуди,  контакт с вода, прах, корозия и други. Това ви дава възможност да съхранявате както студени, така и горещи напитки, без това да повлияе на функционалността на материала;
  • размер – аксесоарът е с компактни размери и гарантира перфектно пасване за изброените модели автомобили. Ширината е 128 мм, дължината 140 мм, а височината – 55 мм.

Поставката за VW GOLF 5, 6, EOS, JETTA е със съвместимост за два броя чаши във всякаква големина. Това се дължи на механизма с възможност за регулиране на обхвата.

Монтаж на поставката

За монтирането на аксесоара не се нуждаете от специални приспособления и инструменти. Освен това, не е необходимо да извършвате никакви модификации по интериора на колата.

Артикулът е предназначен за монтиране на предната или задната централна конзола на VW.

Монтажът е лесен и безпроблемен, като е необходимо единствено да прикрепите поставката на мястото, където трябва да бъде позиционирано. За да си гарантирате безопасно и сигурно използване, направете проверка на стабилността.

Удобство и функционалност на автомобилния аксесоар

Този аксесоар дава възможност за поставяне и придържане на напитки в изрядно положение. Тази принадлежност е много удобна по време на пътуване на къси и далечни разстояния. Механизмът държи чашите в правилна позиция, което предпазва разливането на течност и създаване на безпорядък във вътрешното пространство на колата.

Практичност и устойчивост

Моделът се характеризира с практичност, защото се предлага в компактни размери, а за поставянето му не се изискват никакви промени. Освен това, благодарение на устойчивата пластмаса, от която е изработен, се гарантира дълготрайността му и високата степен на полезно действие.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също