Pages IconКатегории
-51%

Триместен надуваем диван за дърпане във вода UT III– ZU734

Код на продукта:ZU734
  • 449.99лв. 929.99лв.
  • Без данък: 449.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Триместният надуваем диван за дърпане е създаден с мисъл за комфорт, безопасност и дълготрайност. Изработен от висококачествени материали, този воден атракцион е устойчив на износване и предназначен за интензивна употреба. Със своя ергономичен дизайн и удобни седалки, диванът осигурява стабилност и комфорт по време на дърпане, позволявайки на вас и вашите приятели да се наслаждавате на всяко водно приключение.

 

Характеристики

Капацитет: Проектиран за трима души, което го прави идеален за семейни забавления и групови излети.

Материали: Висококачествено PVC с висока устойчивост на износване и UV защита, гарантиращи дълготрайна употреба.

Дизайн: Ергономични седалки с подсилени ръкохватки за стабилност и комфорт.

Размери: 220*185*60 см

Ръкохватки: Здрави и удобни ръкохватки, разположени стратегически за максимална сигурност по време на дърпане.

Вентили: Бързонадуваеми и изпускащи вентили за лесно подготвяне и съхранение.


Предимства

Максимален комфорт: Ергономичният дизайн и удобните седалки осигуряват комфортно изживяване, минимизирайки умората по време на дълги водни приключения.

Висока издръжливост: Устойчивите PVC материали и качествената изработка гарантират дълготрайност и надеждност, дори при интензивна употреба.

Лесна употреба: Бързите вентили позволяват лесно надуване и изпускане, което спестява време и усилия при подготвяне на атракциона.

Сигурност: Здравите ръкохватки и стабилната конструкция осигуряват безопасност и стабилност, дори при по-високи скорости.

Универсалност: Подходящ за различни водни условия, включително море, езеро и река, което го прави идеален за всякакви водни приключения.

Компактност: Лесен за транспортиране и съхранение, благодарение на компактния си дизайн и малките размери.


Защо да изберете триместния надуваем диван за дърпане?

Нашият триместен надуваем диван за дърпане е перфектното решение за всички, които обичат водните спортове и търсят незабравими моменти с приятели и семейство. Със своите висококачествени материали, ергономичен дизайн и здрави ръкохватки, той предлага максимален комфорт и сигурност по време на дърпане. Независимо дали сте на море, езеро или река, този воден атракцион ще ви предостави множество часове забавление и радост.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също