Pages IconКатегории
-22%

LED H7 крушки за фарове с вградена CANBUS технология - 56W, 5000lm - LU20

Код на продукта:LU20
  • 63.99лв. 82.99лв.
  • Без данък: 63.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

LED H7 диодни крушки за фарове с CANBUS бяла светлина:

Налични от този модел: H1; H7

Имаме и много други модели крушки.

Не дават грешки! Реални снимки, купи това което виждаш! Много компактен размер , Не пречи да се затваря капачката на фара! Най-късите около 25мм по-къси от стандартните обемни LED крушки които обикновено не се побират.

Този модел компактни LED крушки са малки по обем, но са изработени по най-новите технологии и предлагат дори по добра мощност от стандартните. Лед крушки от ново поколение за фарове с изключително качествена изработка и мощно осветяване. Готови за директен монтаж на автомобили, камиони, автобуси, мотори и селскостопанска техника без преправяне на инсталацията.

Крушките са с вградена CANBUS технология и НЕ дават грешки на компютрите (разполагаме и с модела с външен CANBUS, който гарантира че няма да има грешки на компютъра.

Директно се свързват към оригиналната букса, без допълнителни кабели, без баласти (запалки). Светлината от леда е много по-плътна, ярка, няма петна, по-дълъг обсег, няма го това забавяне, загряване и заслепяване както при ксенона. Имат мигновен старт. Една крушка LED от този модел се равнява на над 80W ксенон.

Водо и влагоустойчиви!

• Крушките са с вградена CANBUS технология и не дават грешки.

• Изключително лесни за монтаж Охлаждаща система с мощен турбо вентилатор с 12 000 оборота, Снабдени с EMC-ready, няма нужда да се притеснявате за радиосмущения.

С разглобяема основа, без допълнителни запалители за по-лесен монтаж

Мощност: 112W/комплект, 56W/крушка

Волтаж: DC 9V-36V

Яркост: 10000 lm/комплект, 5000 lm/крушка

Цвят: 6000к

Материал: Алуминий

Водоустойчивост: IP66

Сертификати: CE, RoHS

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също