Pages IconКатегории
НОВО
-50%

Автоматична фуражомелка за смилане на животинска храна 50л – I96

Код на продукта:I96
  • 279.99лв. 559.99лв.
  • Без данък: 279.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Автоматичната фуражомелка за смилане на животинска храна с капацитет от 50 литра е иновативен и ефективен инструмент за всички фермери и животновъди, които искат да осигурят на своите животни качествена и прясна храна. Тази фуражомелка е създадена с цел да улесни процеса на смилане на различни видове зърно и други храни, предоставяйки висококачествено смляно фуражно вещество, което подобрява здравето и производителността на животните.

 

Описание на машината за фураж:

Фуражомелката е изградена от висококачествени материали, които осигуряват дълъг експлоатационен живот и устойчивост на интензивна употреба. Основната конструкция е изработена от неръждаема стомана, което гарантира устойчивост на корозия и лесно почистване. Машината е оборудвана с мощен електромотор, който осигурява постоянна и ефективна работа, дори при обработка на големи количества храна.

 

Характеристики:

Капацитет: 50 литра

Материал: Неръждаема стомана

Мотор: Мощен електромотор с висока ефективност

Скорост на смилане: Висока производителност при смилане на различни видове зърно

Система за безопасност: Вградени механизми за защита от прегряване и претоварване

Почистване: Лесно разглобяване за бързо и ефективно почистване

Мобилност: Компактни размери и удобни дръжки за лесно преместване

Предимства от закупуването на автоматична фуражомелка:

Ефективност: Високата производителност на машината гарантира бързо и ефективно смилане на големи количества храна, което спестява време и усилия.

Качество: Смляното фуражно вещество е с високо качество, което допринася за по-добро усвояване на хранителните вещества от животните и подобрява тяхното здраве.

Устойчивост: Изработена от неръждаема стомана, фуражомелката е устойчива на корозия и износване, осигурявайки дълъг експлоатационен живот.

Безопасност: Вградените механизми за защита предотвратяват прегряване и претоварване, осигурявайки безопасна и надеждна работа.

Лесна употреба: Интуитивният контролен панел и възможността за лесно почистване правят машината изключително удобна за ежедневна употреба.

Многофункционалност: Подходяща за смилане на различни видове зърно и други хранителни продукти, което я прави универсален инструмент за всяка ферма.

Економичност: Смилането на храна на място спестява разходи за закупуване на готов фураж и транспорт.

Защо да изберете тази фуражомелка?

Автоматичната фуражомелка за смилане на животинска храна с капацитет от 50 литра е идеалният избор за фермери, които търсят надеждно и ефективно решение за подготовка на храна за своите животни. С нея можете да осигурите на животните си прясно смляна храна, което ще подобри тяхното здраве и производителност. Инвестицията в качествена фуражомелка не само ще повиши ефективността на вашата ферма, но и ще ви спести време и усилия в дългосрочен план. Не пропускайте възможността да подобрите условията на вашата ферма с тази висококачествена и надеждна машина.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също