Pages IconКатегории
-47%

Едноместен надуваем диван за дърпане във вода Star – ZU733

Код на продукта:ZU733
  • 269.99лв. 509.99лв.
  • Без данък: 269.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Изживейте вълнуващите моменти и адреналина с нашия надуваем воден атракцион за дърпане на 1 човек. Проектиран за индивидуални забавления, този воден атракцион предлага уникално и вълнуващо изживяване, независимо дали сте на море, езеро или река. Със своите висококачествени материали и удобен дизайн, този надуваем воден атракцион ще направи вашите водни приключения още по-запомнящи се.

 

Описание на едноместния воден атракцион:

Надуваемият воден атракцион за дърпане на 1 човек е специално създаден за тези, които обичат водните спортове и търсят максимален комфорт и сигурност по време на дърпане. Изработен от изключително здрави и устойчиви материали, той гарантира дълготрайна употреба и надеждност. Компактният му размер го прави лесен за транспортиране и съхранение, което го прави идеален за всякакви водни излети и ваканции.

 

Характеристики

Капацитет: Подходящ за един човек, идеален за индивидуални водни забавления.

Материали: Изработен от висококачествени и устойчиви на износване PVC материали, осигуряващи дълготрайност и безопасност.

Дизайн: Компактен и ергономичен дизайн, който предлага максимален комфорт и стабилност по време на дърпане.

Размери: 120*130*40 см

Ръкохватки: Здрави и удобни ръкохватки, които осигуряват стабилност и сигурност на пътника.

Вентили: Бързонадуваеми и изпускащи вентили за лесно и бързо подготвяне на атракциона за употреба.

Предимства

Изключителен комфорт: Ергономичният дизайн и удобните ръкохватки осигуряват комфорт и стабилност по време на дърпане, минимизирайки риска от падане.

Висока издръжливост: Здравите PVC материали и качествената изработка гарантират дълготрайност и устойчивост на механични повреди и атмосферни влияния.

Лесен за употреба: Бързите вентили позволяват лесно надуване и изпускане, спестявайки време и усилия при подготвяне на атракциона.

Сигурност: Здравите ръкохватки и стабилната конструкция осигуряват безопасност и сигурност по време на дърпане.

Универсалност: Подходящ за използване в различни водни условия, включително море, езеро и река, което го прави идеален за всякакви водни приключения.

Компактност: Лесен за транспортиране и съхранение, благодарение на компактния си дизайн и малките размери.

Защо да изберете надуваем воден атракцион за дърпане на 1 човек?

Този надуваем воден атракцион е перфектното решение за всички, които обичат водните спортове и търсят уникално и вълнуващо изживяване. Със своите висококачествени материали, ергономичен дизайн и здрави ръкохватки, той предлага максимален комфорт и сигурност по време на дърпане. Независимо дали сте на море, езеро или река, този воден атракцион ще ви предложи множество часове забавление и радост.

 

Инвестирайте в качеството и сигурността на надуваемия воден атракцион за дърпане на 1 човек и направете вашите водни приключения още по-забавни и вълнуващи. Създайте незабравими спомени и споделете радостта от водните спортове с този надежден и удобен надуваем воден атракцион. Не пропускайте възможността да направите вашето лято още по-забавно и вълнуващо с този невероятен продукт!

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също