Pages IconКатегории
НОВО
-49%

Машина за скубане на пера на пилета от неръждаема стомана – I94

Код на продукта:I94
  • 709.99лв. 1,399.99лв.
  • Без данък: 709.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Открийте революционния начин за бързо и ефективно скубане на пера на пилета с нашата машина от неръждаема стомана. Тази професионална машина е създадена, за да улесни процеса на оскубване, като ви осигури перфектни резултати всеки път. С модерния си дизайн и висококачествени материали, тя е идеалният избор за фермери, месарници и любители на домашното отглеждане на птици.

 

Описание:

Нашата машина за скубане на пера е изработена от висококачествена неръждаема стомана, която гарантира дълготрайна издръжливост и лесна поддръжка. С размери 56.5*56*85.5см  тази машина е компактна и удобна за използване. Нейният ефективен механизъм за скубане осигурява бързо и качествено премахване на перата, без да уврежда кожата на птиците.

 

Характеристики:

Материали: Изработена от висококачествена неръждаема стомана, която е устойчива на корозия и лесна за почистване.

Размери: Диаметър 56.5 см, височина 85.5 см – компактни размери, подходящи за различни пространства.

Механизъм: Ефективен механизъм за скубане, който осигурява бързо и качествено премахване на перата.

Дизайн: Модерен и функционален дизайн, който улеснява използването и поддръжката на машината.

Мощност: Високоефективен двигател, който осигурява надеждна и постоянна работа.

Безопасност: Система за безопасност, която предпазва от наранявания по време на работа.


Предимства:

Ефективност и бързина: Машината за скубане на пера осигурява бързо и качествено премахване на перата, спестявайки ви време и усилия. Тя може да обработва голям брой птици за кратко време, което я прави идеален избор за професионална употреба.

Здравина и дълготрайност: Изработена от неръждаема стомана, машината е изключително здрава и устойчива на корозия. Тя ще ви служи дълги години, без да губи своите качества и ефективност.

Лесна поддръжка: Машината е лесна за почистване и поддръжка, което улеснява ежедневната работа и осигурява дълготрайна хигиена.

Безопасност: Системата за безопасност предпазва от наранявания, като осигурява сигурна работа с машината. Това я прави подходяща както за професионалисти, така и за любители.

Компактност: С компактните си размери, машината е удобна за съхранение и транспортиране. Тя може да бъде използвана в различни условия, включително малки ферми и домашни условия.

Универсалност: Подходяща за различни видове птици, машината за скубане на пера е универсално решение за всички ваши нужди в отглеждането на птици.

С нашата машина за скубане на пера от неръждаема стомана, ще се насладите на лесен и ефективен процес на оскубване, който осигурява перфектни резултати всеки път. Тази машина е създадена да отговори на високите изисквания на професионалистите, като същевременно е достатъчно лесна за използване и поддръжка и от любители. Добавете я към вашето оборудване и се уверете в нейната надеждност и ефективност.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също