Pages IconКатегории

Двойни стикери за накрайници Mercedes CLS W218 GLK - EM09 EM10

Код на продукта:EM09/EM10
  • 79.99лв. 107.99лв.
  • Без данък: 79.99лв.
В наличност
- +
Бърза поръчка

Описание: 

Двойни стикери за накрайници на изпускателните тръби са стилно и практично допълнение за вашия Mercedes CLS W218 GLK автомобил. Тези стикери предлагат уникален външен вид и са лесни за монтаж, като не изискват специални инструменти или професионални умения. С тях можете да преобразите външния вид на ауспуха, придавайки му спортен и луксозен вид.

Характеристики:

Двойни стикери за накрайници на изпускателните тръби са изработени от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и здравина. Те са изработени от неръждаема стомана, която е устойчива на корозия и износване, осигурявайки дълготрайна естетика на автомобила ви.

Съвместимост:

Mercedes Benz CLS W218 2012-2017

Mercedes Benz GLK X204 2012-2015 Facelift

Те са проектирани специално за тези модели и предлагат перфектно прилягане и визуална хармония с автомобилната им дизайн.

Монтаж:

Монтажът на двойните стикери за накрайници на изпускателните тръби е лесен и бърз процес. Те се поставят върху съществуващите изпускателни тръби на автомобила ви и се залепват здраво с помощта на двойно залепващи елементи. Няма нужда от специални инструменти или професионални умения, което ги прави подходящи за самостоятелен монтаж.

Предимства:

Двойните стикери за накрайници предлагат множество предимства, те добавят спортен и луксозен външен вид на автомобила ви, придавайки му индивидуалност и персонален стил. Също така, те могат да защитят изпускателните тръби от наранявания и корозия, осигурявайки им по-дълготрайна естетика и защита от вредните външни влияния.

Функционалност:

 Двойните стикери за накрайници на изпускателните тръби не променят функционалността на изпускателната система на автомобила ви. Те са декоративен елемент, който допринася за външния вид на автомобила ви и могат да бъдат използвани като стилно допълнение към оригиналните накрайници.

 

Тези стикери за ауспуси за Mercedes CLS W218 и GLK са стилно и практично допълнение за автомобилната ви визия. Те са изработени от висококачествени материали, с лесен монтаж и предлагат множество предимства като добавяне на спортен и луксозен външен вид на автомобила ви. Съвместими с определени модели на Mercedes.

Виж описанието
Напишете отзив
  Лош 
Добър
Клиентите закупиха също